Бабини илачи: Тази отвара помага при скокове на кръвното

Копърът е истински склад от витамини и минерали. Учените са установили, че това прекрасно растение е полезно за целия организъм. При консумацията му запекът изчезва, болките в стомаха и пикочния мехур спират, а уринарната и фекална инконтиненция се отстраняват. Семената на това растение, както се оказа, приготвени в чайник, са сигурен начин да се справите със скокове на кръвното налягане.

Залейте с 500 милилитра вряла вода една супена лъжица с връх семена от копър. След това увийте чайника с кърпа и оставете да се запарва 40 минути. През това време семената на копъра се запарват добре и насищат водата с ценни вещества.

Получената настойка трябва да се пие директно от чучура на чайника: всеки път отпиваме три глътки поне седем пъти на ден, в идеалния случай – 10 пъти. Пийте само по време на хранене, в никакъв случай на празен стомах и не след обилна храна.

След изтичането на седмицата можете да видите как драстично ще се подобри здравето ви. Тогава чудотворната настойка може да се консумира периодично – 2-3 дни в месеца, само за превенция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *