Бай Димо от Димитровград цери онкоболни с рецепта чудо

Димо Манолов, по-известен като бай Димо, е народен лечител от Димитровград, който е помогнал на толкова много хора да живеят пълноценно, че даже им е изгубил бройката. За своите рецепти за здраве той казва, че са му спуснати сякаш свише.

Един от най-популярните му илачи, за който има десетки положителни мнения, е срещу най-коварния бич на XXI век – рака. Вълшебното лекарство съдържа куркума (известна с ползите си срещу онкологични диагнози), вода, мед и лимон – най-силният източник на витамин С.

„Първо трябва да се сипят 25 г куркума в 1,5 л вода. Оставя се да ври за 20-ина минути. Когато водата пожълтее, се оставя да къкри за още 20 минути. След това се сваля от котлона и когато се охлади, в нея се добавят 180 мл натурален мед, изцеден сок от 2 лимона и лимонова кора от същите лимони. Накрая наливате всичко в буркан от 2 литра“, нарежда бай Димо.

„Оставете буркана на място, лишено от слънчева светлина. Нека стои там 3 дни (ако е зима, нека бъдат 5 дни), като през това време трябва периодично да разбърквате напитката. После се прецежда и пак се оставя на сянка и в бутилки за 3 дни (за зимата 5 дни). След това я премествате в хладилника и я оставяте там за една седмицa“, казва още лечителят. Така напитката ставала напълно готова за пиене. Преди всяка консумация бай Димо съветва да се уверяваме, че сместа е разбъркана добре. По негови думи този еликсир помага на организма да изхвърли токсините от червата и на практика го предпазва от поява на болестта рак. Детоксикацията е толкова силна, че може да помогне и на вече болни хора.

„Това е уникална напитка, която съдържа всичко най-ценно. Куркума, мед и лимон са едни от най-полезните дарове на Бога. Нужно е да вземате само по 2 супени лъжици от нея сутрин на гладно и вечер преди вечеря“ – твърди бай Димо, който е избавил мнозина от мъките им по този начин.

Занаята с билките лечителят е усвоил от ценни ръкописи на Петър Дънов, които попаднали в ръцете му още през миналия век. После чиракувал и при руския феномен Джуна. Сега умее да поставя диагнози, но никога не пуска хората да си тръгнат и без лечение. Разчита само на билките и меда. „Пчелният мед има две съставки по-малко от кръвта. Човешкият организъм има нужда от 65 до 75 милиграма от витамин С. В един лимон има от 60 до 80 милиграма, но в меда пък има и злато, и сребро. Най-полезен е майският мед, той има всички треви, червеникав е.

За лабилна нервна система препоръчвам лавандуловия. Само в Казанлъшко го има. Рапичният мед, дето толкоз го хвалят, за нищо не става. Не е траен, само за чай го бива“, споделя бай Димо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *