Готвач отслабна 41 килограма и сподели как го е постигнал

Тежащ 126 килограма готвач от Бостън свали 41 килограма за четири месеца и сподели препоръки си с тези, които искат да отслабнат. Историята му е публикувана от Eat This, Not That!, предаде БГНЕС.

Майкъл Скелфо каза, че е решил да отслабне поради проблеми с кръвното налягането и лошо емоционално състояние. Той си поставил за цел да свали 22 килограма за шест месеца, но успя да постигне желания резултат много по-бързо.

Мъжът започна да ходи много и да спазва строга диета, състояща се от голямо количество протеини и храни, богати на фибри. Американецът консумирал не повече от 1500 калории дневно. В същото време той се консултирал с лекар и внимателно следял здравето си.

Благодарение на усилията му, сега той тежи 85 килограма. Признава, че се чувства много по-добре – има енергия и мотивация да продължи да отслабва. За тези, които искат да отслабнат, Скелфо съветва да се посветят напълно на процеса и да не спират да вярват, че всичко ще се получи. „Наистина трябва да стигнеш дъното по много начини, преди наистина да започне промяната. Поне при мен така се случи“, обобщи той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Проф. Донка Байкова: Туршията бронира имунната система!
Next post Сьомгата и сардините помагат срещу деменция