Домашен мехлем със зехтин заличава стриите за седмица

Домашен мехлем със зехтин заличава стриите за седмица

Стриите са разкъсвания (подкожни кръвоизливи), които с времето зарастват и биват заместени със съединителна тъкан.

В началото имат червен или лилав цвят, но с времето изсветляват. Могат да се появят навсякъде по тялото, но най-често това се случва на места, където се складират големи количества мазнини, а те са: коремът, гърдите, ръцете, гърбът, бедрата и около слабините, задните части.

Често те влияят на женското самочувствие, но ако ги считате за нерешим проблем, опитайте този метод. Това изключително ефективно мазило ще ви помогне да се отървете от тях завинаги, и то в домашни условия. За да го приготвите, ще ви трябват само няколко минути.

Необходими са ви: 1 супена лъжица захар, 1 супена лъжица рициново масло или зехтин, сок от половин лимон, витамин Е (1 капсула от аптеката).

Смесете всички съставки, докато получите хомогенна маса. С кръгови нежни движения нанесете сместа върху засегнатите области и масажирайте тялото, докато продуктът се абсорбира.

Най-добре е да използвате четка за масаж, за да увеличите кръвообращението в проблемните области. Правете това всеки ден за 2-3 минути, а след няколко седмици ще получите желания ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *