Домашен тест с лъжица показва от какво сме болни

Малцина знаят, че с помощта на обикновена супена лъжица за една минута могат да бъдат открити редица заболявания. Вземете обикновена лъжица. Плъзнете я по повърхността на езика, като го изстържете.

Уверете се, че лъжицата е добре навлажнена със слюнка. След това поставете лъжицата в прозрачна найлонова торбичка и я дръжте на пряка слънчева светлина или под настолна лампа. Изчакайте 1 минута, след което проверете лъжицата за ивици и неприятни миризми.

Резултат от теста: чиста лъжица, без петна или неприятни миризми, означава, че нямате здравословни проблеми с вътрешните си органи. Неприятна и остра миризма означава проблеми с белите дробове или стомаха. Сладка – показва възможност за диабет.

Миризмата на амоняк подсказва за проблеми с бъбреците. Ако има бяло или жълто петно, обилно покриващо лъжицата – дисфункция и неизправност на щитовидната жлеза. Лилавото показва бронхит, лошо кръвообращение, висок холестерол.

Бялото пък е наличие на респираторна инфекция. Оранжев цвят на петното – бъбречно заболяване. Въпреки че тестът действа, той не е заместител на посещението при лекар. Не забравяйте, че само специалист може да определи заболяването и своевременно да предпише подходящо и правилно лечение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Пет напитки, които правят чудеса с фигурата
Next post 5 неща, които ще се случат с тялото ви, ако пиете сок от кисели краставички