Домашният пилинг против бръчки на Гюлсерен от „Твоят мой живот”

Нургюл Йешилчай от сериала „Твоят мой живот“ е сред най- красивите актриси в турските сериали. 46-годишната звезда слага в малкия си джоб много по-млади колежки със свежата си и добре поддържана външност.

Йешилчай признава, че се старае да води много здравословен начин на живот, както и да тренира редовно, за да се поддържа. В грижите за лицето си турската актриса обаче е категорична, че не ползва скъпа и модерна козметика, а само бабини рецепти.

Нейната тайна за изпъната, подхранена и гладка кожа на лицето и шията е съвсем проста: смес от 1 ч. л. сода и сока на един лимон, с която се прави пилинг. Терапията актрисата нанасяла на лицето си минимум веднъж седмично, а понякога и по два пъти.

Обтривала добре кожата и престоявала около 15 минути, след което я отмивала с хладка вода.

Нургюл Йешилчай неведнъж е печелила призове за красота в южната ни съседка. Тя става популярна у нас още през 2010 г. с ролята си в сериала „Любов и наказание”.

После затвърждава славата си с участие в хитовите продукции „Имението с лозите“ и „Вярна на себе си“, но абсолютен фурор прави с ролята на Гюлсерен в „Твоят мой живот“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Преяждането и препиването през уикенда могат да са симптоми на депресия
Next post Малинов цвят: Инсултът се познава по езика