Дъщерята на Петър Димков: Знам кога ще се случи земетресение

Известната художничка Лили Димкова е дъщеря на големия народен лечител Петър Димков, който още от малка поощрявал нейния талант и любов към рисуването. Лили, която през лятото на 2022 г. навърши 90, признава, че е наследила голяма част от заветите на татко си, които продължава да спазва. За пръв път обаче признава, че притежава и свое екстрасенско умение, а именно да предвижда земетресение.

„Аз от дете усещам, когато ще се случи земетресение. Получавам световъртежи, главата ми се замайва. Преди трусовете в Турция и Сирия ми беше толкова лошо, че трябваше да легна и цял ден лежах. Иначе съм здрава, не се оплаквам“, споделя художничката.

Наследничката на Димков разкрива, че от дете умее да долавя тежките вибрации. От ранна детска възраст тя е общувала не само с баща си, но и с пророчицата Ванга. Димкова смята, че няма толкова силна дарба като техните, но умеела да предвижда събития.

„Ванга идваше при татко и понякога по цял час си говореха, но аз не стоях при тях, а влизах само за да почерпя с бонбонче или сладко и си излизах. Баща ми също получаваше определени съобщения вътрешно и много неща знаеше, но ги запазваше за себе си. Има някои неща, които и на мен ми се казват по вътрешен път, както беше при татко. След началото на войната в Украйна имах едно вътрешно усещане, че всичко ще стане толкова лошо, че може да започне Трета световна, но то спря и после ми се даде, че няма да стане Трета световна война! В момента целият свят е като побъркан, но нека запазим хубавите си чувства и да мислим добро, защото голяма част от хората са изпълнени с лошотия“, коментира дълголетната художничка. Дъщерята на Димков споделя и за пръв път, че мнозина са ѝ предвиждали по-кратък живот.

„Още когато бях на 18 години, Короткова, която беше известна у нас, ми направи хороскоп, според който трябваше да живея до 74-76 години. Същото ми каза и известен астролог от Бялото братство, в третия хороскоп пак ми предрекоха това! Въпреки всичко през лятото станах на 90 – много повече, отколкото ми предвиждаха! Нямам тайна, но се старая да бъда добра, въпреки че има случаи, в които човек не успява да бъде добър. Също така да благодаря“, разкрива Лили. От баща си тя е запомнила, че самовнушението играе важна роля в човешкия живот и ние сами можем да контролираме съдбата си. „Всеки ден във всяко отношение все по-добре и по-добре ми става. Тази формула трябва да се повтаря 20 пъти подред – сутрин и вечер. За защита е хубаво преди излизане да си кажеш три пъти: Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло! Амин. 91-ви Псалом от Библията също е много важен за защита – да си го четеш или да си го препишеш на едно листче и да го носиш винаги със себе си“, съветва Лили Димкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *