Д-р Георги Гайдурков: Чай с конфитюр убива вирусите!

Експертът по диетично хранене д-р Георги Гайдурков е ученик на Лидия Ковачева. Нутриционистът лекува само с промяна в начина на хранене.

Д-р Георги Гайдурков е завършил медицина, специализирал е нутрициология. Завършил е и магистратура по психология. Работил е в неотложно звено и бъбречно отделение към МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца, и 12 години в Центъра по хемодиализа към МБАЛ „Св. Анна“ – София. За себе си казва: „Аз не съм лечител. Това, което практикувам, е строга научна медицина.“

В сезона на вирусите и гриповете той даде полезен съвет пред своите фейсбук последователи как да се опазим от инфекциите. „В нашия организъм има от 2 до 5 кг бактерии. Това са нашите вътрешни жители, които се грижат за нашето здраве. 90% от имунитета на човек е в корема или стомаха. Ако слабото място са дробовете, вирусът там отива.

Ако е коремът, той се спуска в корема. Има случаи, където поразява ушите. Просто слабото място е там. И тук идва важният въпрос: какво правим? Сега ще напиша нещо, което повечето от вас няма да разберат.

Пием чай с конфитюр! Както преди по време на грипа. Ползваме бабините тайни. Не се паникьосвайте! В никакъв случай! Когато се включи паниката, автоматично се изключва мозъкът“, съветва д-р Гайдурков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Тежката кашлица изчезва за 5 минути с помощта на кимион
Next post Вековна билкова рецепта може да ни осигури дълъг живот