Желатин на гладно срещу упорита болка в гърба

Желатин на гладно срещу упорита болка в гърба

Гърбът и гръбначният стълб поддържат стойката на човешкото тяло, като защитават гръбначния мозък, нервната система и осигуряват движенията на тялото. За съжаление обаче, често възникват болки в гърба в различни части на гръбначния стълб и поради разнообразни причини.

Например възпаление на нервните окончания, които се спускат към ръцете и краката, натоварване и напрежение в мускулите около гръбнака, нараняване на гръбначните прешлени и др.

Острата болка в гърба се повява внезапно и обикновено продължава от няколко дни до няколко седмици. Ако болката продължи повече от три месеца, то вече става въпрос за хронично състояние.

Не се плашете от него. Стара и изпитана народна рецепта е способна да облекчи даже хроничната болка. За целта ви трябват 150 г хранителен желатин. Вечерта залейте 5 г от него (две плоски чаени лъжички) с една четвърт чаша студена (от хладилник) вода.

Разбъркайте и оставете да престои до сутринта (извън хладилник). Желатинът ще набъбне и ще се превърне за една нощ в желе. Сутрин консумирайте сместа на празен стомах. Можете да добавите сок, мед, вода, кисело мляко или заквасена сметана.

Желатинът е панацея за хора, които се оплакват от болки в ставите, гърба, краката, болки в гръбначния стълб, врата и т. н. Само след една седмица прием спират да усещат болка, дискомфорт. Този курс на лечение е за един месец. Повторете отново след 6 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *