Закуската, която ще ви изстреля като ракета

Закуската е най-важното ястие за деня. Здравословната и питателна закуска ни дава енергия и страхотен старт на деня. Ще ви предложим идеален вариант. Единственото неудобство е, че трябва да подготвите всичко от предната вечер.

Продукти, които ще ви трябват: 1 ч. прясно мляко 1 ч. овесени ядки 2 ч.л. чия 1 ч.л. мед половин нарязан плод – ябълка, банан или каквото имате под ръка.

Начин на приготвяне: В голям буркан сипете прясното мляко. Добавете овесените ядки, чията, меда и разбъркайте много добре – млякото трябва добре да покрива всичко, защото през нощта овесените ядки и чията ще попият от млякото и ще се надуят, така че млякото трябва да е една идея повече. Най-отгоре поставете нарязаните плодове.

Имайте предвид, че тази закуска е много засищаща и дори и да изглежда малко, е много вероятно да не успеете да я изядете цялата! Разнообразявайте не само с тази рецепта, а и с други, за да може да си гарантирате разнообразна диета.

Можете да опитвате този вариант 2-3 пъти седмично, но бъдете внимателни да не претоварите стомаха си – както писах вече – това е една много засищаща закуска. Важно е в стремежа си да бъдем здравословни да не прекалим и да си докараме проблеми със стомаха.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *