За пушачите: Как да изчистите белите дробове от никотин и катран

Различни хранителни продукти могат да ви помогнат в пречистване на дробовете от смола и да се предотвратят неприятните ефекти от тютюнопушенето.

Пушенето оставя различни неприятни следи по тялото, а една от най-опасните болести и тази в белите дробове, където се отлагат никотина и катран.

Сред различните хранителни стоки, които почистват белите дробове най-силен е селена, изключително мощен антиоксидант, който се намира в рибата и сьомгата, но също така и в яйцата и зърнените храни.

Препоръчва се консумация на яйца и зърнени храни.

Джинджър се консумира във формата на чай от настърган корен. Облекчава дишането и изхвърля токсините от белите дробове.

Белият и червеният лук съдържат няколко вещества с противораков ефект, а те са изключително полезни за хората, които имат рак, защото те могат да предотвратят растежа на нови клетки на рака в някои случаи.

Домашните рецепти включват чай от борови иглички, с който се прави гаргара на устата и гърлото, но неговото благотворно действие включва премахване на токсините от белите дробове.

Белите дробове можете да дезинфекцирате и с коприва, независимо дали като млада салата или като чай, а от плодовете най-добрият съюзник е портокалът, който действа превантивно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *