За устойчиво сваляне на високо кръвно със слънчогледови семки

За устойчиво сваляне на високо кръвно със слънчогледови семки

Това естествено лекарство помага много бързо. За много кратко време кръвното налягане се връща към нормалното а ефектът е доста стабилен.

Слънчогледовите семки са богати на никотинова киселина (ниацин или витамин B3), който разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.

Това е проверена рецепта от руската алтернивна медицина:

В съд сложете 500 грама добре измити сурови слънчогледови семки. Прибавете 2 литра студена вода и варете за 2 часа. Охладете и прецедете. Цялото количество изпийте за два дни. Първата част изпийте през деня, а другата приберете в хладилника, за да консумирате на следващия ден.

Кръвното налягане веднага се връща към нормалното. Но за по-добро, по-дълготрайно въздействие, се препоръчва редовна консумация в продължение на един месец.

Слънчогледовите семки са най-добрият източник на магнезий и са мощно средство за понижаване на кръвното налягане. Слънчогледовите семки съдържат фитостероли, които по естествен начин намаляват холестерола в кръвта, така че с това намаляват риска от поява и развитие на сърдечно-съдови заболявания.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *