Здравословна диета, с която може да отслабнете и ще сте здрави

Търсите ли най-бързия начин да отслабнете? След няколко седмици ще участвате във важно събитие и искате да влезете в най-хубавите си тесни дрехи? Имате важно събиране след две седмици? Вие сте попаднали на правилното място. Сега ще ви кажем как да отслабнете само за една седмица.

Всичко, от което се нуждаете, е здравословна диета и стриктно спазване на режима.

Първо правило: никога не пропускайте хранене през тази специална седмица.

Засищащото хранене веднъж на ден няма да ви помогне да отслабнете! В идеалния случай трябва да се стремите интервалът между храненията никога да не е повече от три часа!

Правило второ: не трябва да живеете с чувство на глад през тези дни. Ако се почувствате гладни, хапнете веднага!

Тази диета е разработена от General Motors. Тя е създадена за онези от служителите, които биха искали да отслабнат, но без хапчета и строги диети, които би трябвало да спазват с месеци. Целта на автомобилния гигант е да подкрепи служителите си, които работят в офиси или в производството и нямат достатъчно време и енергия, за да се грижат за здравето си.

Ако искате да извлечете максимума от тази диета, следвайте инструкциите ясно, купувайте всички нужни продукти в правилните количества.

Първи ден

Това е най-важният ден от вашата програма. Следователно, той трябва да бъде изцяло посветен на плодовете. Яжте всички плодове, които обичате.

Основното е да изключите бананите от списъка. И не забравяйте, че дините и пъпешите са най-подходящи.

Също така в този ден трябва да изпиете 8-12 чаши вода.

Ако почувствате глад, увеличете порциите. Да останете гладни е строго забранено.

Втори ден

Той е посветен на зеленчуците. Изберете тези, които харесвате. В този ден е важно да изядете поне една порция варени картофи. Насладете се на моркови, броколи, краставици, тиква, салата, зеле, патладжан.

Ако направите всичко правилно, ще отидете няколко пъти до тоалетната през деня. Това е от съществено значение за “основен ремонт” на храносмилателната ви система.

И не забравяйте да пиете 8-12 чаши вода през тези два “вегански” дни!

Трети ден

Този ден е за плодове и зеленчуци. Можете да ядете всичко без картофи и банани.

Основното нещо е да не ядете заедно плодове и зеленчуци. Направете си плодово ястие за закуска, салата без подправки за обяд и хапнете няколко различни плода за вечеря.

Както и през първите два дни, не пропускайте възможността да пиете много вода.

Четвърти ден

За един ден ще трябва да изядете 8-10 банана и да изпиете три чаши мляко, нищо друго!

Може да мислите, че ще е „гладен ден“, но ще се изненадате колко добре ще се чувствате тази вечер. Основното е да запомните, че трябва да се храните поне четири пъти през деня. Пийте мляко за закуска, обяд и вечеря.

Пети ден

Ако харесвате домати, тогава петият ден ще бъде празник за вас. На обяд изяжте чаша ориз, а на закуска и вечеря – общо 6-7 големи домата.

Организмът ще произвежда много пикочна киселина в този ден. Следователно, ще трябва да опитате да изпиете 12-15 чаши вода.

Шести ден

На обяд ви е позволено да хапнете чаша ориз. А останалата част от деня се придържайте към диета на растителна основа, т.е. плодова и зеленчукова диета.

Седми ден

Това е последният ден от вашата диета. Имате право на малка купа ориз и всички зеленчуци, които обичате. Пийте плодови сокове с храненията.

Тази диета перфектно почиства храносмилателната ви система.

Спазването на тази здравословна диета трябва да бъде не повече от веднъж месечно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *