Как да свалим трайно кръвното с хималайска сол

Как да свалим трайно кръвното с хималайска сол

Хипертонията е сред най-често срещаните здравословни проблеми, с които се борят хората. Вариантите за хапчета и най-различни бабини илачи са толкова много, че човек често се обърква кое наистина работи.

Тази руска рецепта е призната като един от най-ефикасните лекове срещу високо кръвно налягане, а освен това помага и за дейността на нервните клетки, работата на червата и стомаха, изчиства бронхите и намалява остеопорозата. Необходими са ви хималайска сол, вода и подходящ буркан.

Поставете две-три лъжици хималайска кристална сол в стъклен буркан от един литър, а после го напълнете догоре с изворна вода. Солта може да е на зрънца или кристали.

След около 24 часа – ако солта е на кристали и след 1-2 часа, ако е на зрънца, вижте дали те са се разтопили. Ако са, добавете още малко, дотогава, докато водата не може да поеме повече сол. Когато разтворът е наситен с около 26% сол, вече е готов за консумация.

От тази течност взимайте по една лъжичка всяка сутрин преди закуска, но задължително с чаша вода. А стъкления буркан може да зареждате системно отново със сол и вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *