Как да се отървем от високото кръвно само за 11 дни

Има много начини за лечение на хипертония, без да приемаме хапчета. Такъв е и методът на руския учен Юрий Батурин, в който панацеята всъщност е най-обикновен йод. По инструкции на Батурин терапията се провежда в два последователни етапа.

Първият етап се състои от 10 дни. На първо време са ви необходими памучно парче с широчина около 3-4 см и дължина около 40-50 см, както и йод.

Марлята се топи и напоява добре в йода и се налага върху тялото в следната последователност: 1-ви ден – около китката на лявата ръка; 2-ри ден – около глезена на десния крак; 3-ти ден – около китката на дясната ръка; 4-ти ден – около глезена на левия крак; 5-и ден – около лакътя на лявата ръка над лакътя; 6-и ден – под коляното на десния крак; 7-и ден – над лакътя на дясната ръка; 8-и ден – под коляното на левия крак.

Тази превръзка се държи не повече от час-два. Вторият етап е само един ден. Две части йод се разреждат с една част вода. Гръбначният стълб се намазва хубаво със свинска мас, обира се ненужното и се намазва по дължина с разредения йод. Не бива да се стои повече от 1-2 часа с компреса, за да не изгори кожата. Най-добре е това да се случи преди лягане.

Методът на Батурин гарантира желязно и трайно кръвно налягане, което ще облекчи ежедневието ви и ще ви върне към нормалния и спокоен ритъм на живот, пише „Ретро“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *