Как да се отървем от високото кръвно само за 11 дни

Как да се отървем от високото кръвно само за 11 дни

Има много начини за лечение на хипертония, без да приемаме хапчета. Такъв е и методът на руския учен Юрий Батурин, в който панацеята всъщност е най-обикновен йод. По инструкции на Батурин терапията се провежда в два последователни етапа.

Първият етап се състои от 10 дни. На първо време са ви необходими памучно парче с широчина около 3-4 см и дължина около 40-50 см, както и йод.

Марлята се топи и напоява добре в йода и се налага върху тялото в следната последователност: 1-ви ден – около китката на лявата ръка; 2-ри ден – около глезена на десния крак; 3-ти ден – около китката на дясната ръка; 4-ти ден – около глезена на левия крак; 5-и ден – около лакътя на лявата ръка над лакътя; 6-и ден – под коляното на десния крак; 7-и ден – над лакътя на дясната ръка; 8-и ден – под коляното на левия крак.

Тази превръзка се държи не повече от час-два. Вторият етап е само един ден. Две части йод се разреждат с една част вода. Гръбначният стълб се намазва хубаво със свинска мас, обира се ненужното и се намазва по дължина с разредения йод. Не бива да се стои повече от 1-2 часа с компреса, за да не изгори кожата. Най-добре е това да се случи преди лягане.

Методът на Батурин гарантира желязно и трайно кръвно налягане, което ще облекчи ежедневието ви и ще ви върне към нормалния и спокоен ритъм на живот, пише „Ретро“.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *