Как да спрете силните болки в ставите и врата с желатин?

Има наистина много ефективен начин да спрете мъчителните болки във врата и то само с помощта на животински желатин.

Какви са наистина ползите от желатина?

Желатинът се използва за спиране на болките в ставите. Той е много полезен за тях, тъй като има животински произход и се прави от колаген, кости или сухожилия на рогат добитък.

В него се съдържат два вида аминокиселини. Това са хидросипролин и пролин. Те въздействат много благоприятно на съединителна тъкан. Освен това влиянието на желатина към човешкия организъм стимулира растежа на така важната за нас съединителна тъкан.Той е полезен за мускулите, спомага за бързата обмяна на вещества, действа много добре на мозъка, като стимулира неговата мисловна дейност, прави кожата мног по-устойчива и я заздравява, дава добра „еластичност“ на сухожилията, спомага и е полезен при борбата с остеоартрозата и остеопорозата, укрепва също така ноктите и косата и други.

Ефикасна рецепта с желатин при силни болки във врата, ставите, гръбнака, краката и другите части на тялото

Купете си едно пакетче животински желатин от магазина. Извадете от хладилника студена вода, ако нямате такава, изстудете. Вечерта я извадете и залейте с 1/4 от нея 5 грама от животинския желатин. Лечебната смес се остава да пренощува на стайна температура. Когато станете на сутринта той вече ще се е превърнал в желе. Преди закуска вземете от лечебния елексир. На някои от вас вкуса няма да им допадне, затова по желание може да добавите съвсем малко мед, заквасена сметана или мъничко кисело мляко за приятен вкус. При леки болки лечението трае само 7 дена и ефекта се усеща още след първите 3-4 дни. Ако ви измъчват твърде много силни болки във врата или ставите е добре да прилагате метода 30 поредни дни – един месец.

Тази процедура може да използвате само 2 пъти за една година, но това е достатъчно, за да се избавите от болките в ставите, врата, краката, гръбнака и други. Опитайте, няма да сгрешите,просто ще спрете неприятните болките без излишни лекарства.

Желатинът има и много други лечебни свойства. Той може също така успешно да се прилага, като маска за лице, срещу бръчки, за отслабване, при продължително безсъние, от него може да си направите подхранваща маска за коса, разширени вени, диабет, гастрит, язва, подагра и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *