Как естествено да премахнете мастната тъкан

Мастната тъкан е кожен израстък, който може да се появи навсякъде по тялото, а се състои от натрупани мастни клетки. Предимно представлява само естетически проблем, който не вреди на вашето здраве.

Мастната тъкан възниква без да забелязваме и без болка, освен в определени случаи, когато възниква липом.

Често се появява при лица на възраст над 40 години, но няма правило, така че може да се появи дори и при деца. Често се появява на главата, ръцете, гърба, шията, краката и други части от тялото.

Лекарите съветват мастната тъкан да премахнете по хирургически път, което е рутинна операция и не отнема повече от половин час. Но за тези, които не искат да легнат под скалпели, предлагаме 4 рецепти за естествено лечение, които биха помогнали в повечето случаи.

1. Брашно и мед

Тази рецепта е помогнала на много хора да отстранят мастната тъкан. От брашно и мед направете смес с дебелина 1 см и размер необходим, за да се покрие цялата мастна тъкан. Получената смес не трябва да бъде твърде лепкава. Нанесете сместа върху мастната тъкан и върху нея поставете хартиена кърпичка или марля, за да не ви се лепи по дрехите. Дръжте сместа на тялото 36 часа, а след това направете нова и отново поставете на мастната тъкан. След 7 дни, тъканта трябва да се спука и да изтече събралата се гной.

2. Нека ви ухапе пчела

Този метод е много прост. Нужно е само да ви ухапе пчела, два пъти на това място и след 7 дни мастната тъкан би трябвало да изчезне. Хванете пчелата с пинсета, насочете с жилото към мастната тъкан и разрешаване да ви ухапе. Този бодеж няма да бъде болезнен както обикновено боли, когато ви ухапе пчела. Разбира се, не бива да сте алергични о тухапване на пчела.

3. Прополис

Нанесете прополис на мястото и повтаряйте процедурата няколко дни.

4. Жълтък и сол

Този метод го е опитвал жена, която по този начин извадила тъканите след 2-3 дни. Смесете един жълтък с 2 супени лъжици сол и с такава смес намажете мастната тъкан. Добре втривайте на мястото 3-4 пъти на ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *