Как можем да пречистим тялото от токсини с тези 2 зеленчука

Много е важно периодично да пречистваме тялото си от токсини. Ако не се погрижим за тяхното отстраняване, възможно е да ни създадат проблеми в бъдеще. Както и сами можете да предположите, съществуват начини за лесно пречистване от токсини, чрез натурални продукти, които могат да бъдат открити във всяко домакинство.

Ако позволите токсините да се натрупат в тялото ви, те могат да навредят на нормалния метаболизъм. Затова и нашият съвет е да не го правите, а да се отнасяте отговорно към самите себе си. По-долу в днешната статия ще разберете как с помощта на два зеленчука можете да детоксикирате тялото си.

Лук и чесън за успешна детоксикация на тялото

Необходими съставки:

• 120 мл вода;

• 1 глава лук;

• 5-6 скилидки чесън.

Начин на приготвяне:

Сложете водата в подходящ съд на котлона да заври. Когато това се случи, добавете към нея нарязаните на ситно чесън и лук. Варете в продължение на няколко минути и след това отместете от котлона. Оставете сместа да се охлади за близо половин час и можете да преминете към съществената част, а именно прилагане на този метод за детоксикация на тялото.

Вземете парче марля и го потопете в сместа. Това се прави вечер, преди лягане и след малко ще разберете защо е така. Напоената вече марля поставете върху стъпалото си и след това закрепете с лейкопласт. Обуйте памучни чорапи и се пригответе за сън. На сутринта премахнете превръзката и ще видите как марлята е променила цвета си. Тя ще бъде много по-тъмна, заради токсините, които вече са се отделили.

Правете тази процедура през вечер в рамките на седмица. След това можете да я правите веднъж в седмицата, в продължение на месец. Ако решите, можете да повторите курса след няколко месеца.

Грижете се за здравето си и не позволявайте в тялото ви да се натрупват твърде много токсини, които да навредят на нормалния метаболизъм!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Почистване на червата – за тези, които искат да запазят младостта!
Next post В комбинация с вода, тази подправка е истинско чудо!