Как се ползва активен въглен за отслабване? Кой е най-добър?

Активен въглен търсим при стомашни проблеми. С него успешно се преодоляват критични състояния на стомашно-чревния тракт: натравяния, диарии при вирусни инфекции. Това вещество провежда цялостна детоксикация, пречистване на организма. Включват го в програми за редукция на теглото.

Активен въглен за отслабване: тук предоставяме два от най-безопасните и ефикасни начина за редукция на теглото. Въгленът е добавка, която допринася за бързо и плавно вталяване. Инструкции, дози, меню и рецепти за експресно отслабване.

Начини за използване на активен въглен за отслабване:

Рецепта №1: Експресно отслабване с активен въглен

Активният въглен задържа перисталтиката, затова той добре се комбинира с хранене, което усилва перисталтиката. В резултат експресно се свалят 2-3 кг за 3 дни. Методиката е разработена от руски диетолози.

Диета за 3 дни: всеки ден се изпиват няколко (ще видим колко) таблетки. Броят им зависи от вашето тегло – по 1 бр. на 10 кг. Ако тежите 70 кг, изпивате 7 таблетки, като количеството делите на три приема (2 Х 2 + 1 Х 3) и ги вземате преди да пристъпите към хранене.

Важно: Пиенето на въглен без промяна на храненето ще донесе слаб ефект. Експресното отслабване се осигурява от диетично хранене, в съчетание с което активният въглен разгръща пълния си потенциал.

Мено за бързо отслабване:

Първият ден минава под знака на киселото мляко. 1-1.5 л разделете на 3 порции и това ще бъде всичко, с което ще се храните в този ден. 30 минути преди порцията мляко изпивайте таблетките, съпровождайки ги с 200 мл чиста негазирана вода.

Вторият ден е посветен на ябълките – прекрасни диетични плодове, които чистят червата и подават пълноценни елементи за отслабващия човек. На всяко хранене изяжте по 1 голяма ябълка, 30 минути преди която вземате и необходимият брой таблетки въглен.

Третия ден в нашето меню е за зеленчуците. Нарежете си салата по вкус, подправете я с кисело мляко (напр. спаначена, маруля) или пригответе зеленчуци на пара без масло. И не забравяйте таблетките!

Важно: Дори да сте издържали тези 3 дни без усилия, не продължавайте. Спрете и направете почивка. Повторете след 10 дни.

Рецепта №2: Стандартно отслабване с активен въглен

Този курс е 10 до 30 дни. Започнете с приемането на 1 таблетка от черните преди всяка трапеза, за да подготвите организма си за по-силното въздействие на въглена.

В началото ще приемате по 3 таблетки дневно (3 Х 1 бр.).

На следващия ден добавете 1 таблетка само към вечерята, значи 2 Х 1 бр., 1 Х 2 бр.

На третия ден добавете 1 таблетка към обяда, ще станат 1 Х 1 бр., 2 Х 2 бр.

По този начин, увеличавайки само с 1 таблетка на ден, ще достигнете до 10 таблетки на ден. Те ще са разпределени така: 2 Х 3 бр., 1 Х 4 бр.

Проследете как се чувствате и ако усетите нещо неприятно, прекратете въглена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *