Катя от „Ритон” се подмлади с 20 години с годжи бери

Катя Михайлова от най-обичания български дует „Ритон” е на 65 години, но е успяла да надхитри времето. Нейни почитатели пишат под последните й снимки в социалните мрежи, че изглежда с 20 години по-млада. Младежката й визия и перфектна фигура будят открита завист сред колежките й в естрадния жанр, но половинката на Здравко е откровена, че дължи перфектния си външен вид на своята дисциплина, а не на пластичната хирургия.

От години певицата изпълнява няколко прости и златни правила, които се е убедила, че работят, особено ако човек успее да ги превърне в свои полезни навици. Естрадната звезда живо се интересува от суперхраните и тяхното въздействие върху здравето и красотата, затова се стреми да ги включва в менюто си. Най-новото й откритие са плодовете годжи бери. Те засилват метаболизма и съдържат цял куп витамини, антиоксиданти, минерали.

Годжи бери укрепва и имунната система. Катя всяка сутрин си приготвяла отвара от годжи бери. Тя разкрива, че залива по 50 г от плодовете с вряла вода и преди всяко хранене пиела от чая и изяждала част от плодчетата. Освен това сутрин на гладно задължително изпивала и една чаша топла вода с половин лимон.

Дуетната и житейска половинка на Здравко признава, че е пробвала десетки диети и в годините е преценила кои работят и кои не. Два пъти в месеца – на пълнолуние и новолуние, тя се придържа към лунната диета, която препоръчва бързи и трайни резултати не само за вталяване, но и за подобряване на имунитета и цялостното здраве.

В рамките на 24 часа в тези две фази на Луната Катя приемала само вода и зелен чай. В този период е възможно да се свалят до 3-4 килограма само за едно денонощие. Организмът се пречиства от токсините, тялото елиминира голяма част от излишните течности, а влиянието на небесното тяло усилва ефекта многократно, обяснява звездата. В останалото време певицата практикува схемата на разделното хранене. Хапва по 5 пъти на ден, но малки порции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Методът на проф. Мермерски с прополис гони грипа
Next post Преяждането може да причини инфаркт