Лекари: Събираме 15 кила отрови в червата си!

Всекидневно в телата ни попадат различни отпадъчни вещества и токсини, с които организмът ни не може да се пребори сам. Ден след ден тези вредни отпадъци се натрупват, запушват артериите, затрудняват работата на органите ни и започваме да се чувстваме все по-зле, по-уморени, разконцентрирани.

Появяват се запек, диария, сенки под очите, наддаваме на тегло, имаме лош дъх и лошо храносмилане, чувстваме се подути, болни и неспособни да се радваме на живота. Лекари предупреждават, че в червата на почти всеки един от нас има по 15 кг вредни вещества. За да сме винаги здрави и енергични, трябва да изхвърлим тези отрови.

Трябва да знаете, че именно тези отровни вещества в червата водят до заболявания като запек, диабет, наднормено тегло, всякакви проблеми, свързани с червата и черния дроб. Освен това състоянието на косата и кожата е лошо, има и огромна вероятност човек да се разболее от рак или артрит. За да се избегне всичко това, трябва да се предприемат нужните мерки навреме.

Най-елементарният метод, който можете да предприемете, е да забъркате проста смес, която да замени закуската ви. Специалистите гарантират, че действието е моментално, а освен че здравето се подобрява, и фигурата става по-хубава.

През първата седмица от курса на терапия вместо закуска яжте: 1 суп.л. смляно ленено семе, смесено със 100 грама кисело мляко. През втората седмица: 2 суп.л. смляно ленено семе със 100 грама кисело мляко. През третата седмица увеличете количеството ленено семе на 3 суп.л., а киселото мляко – на 150 грама. Препоръчително е всеки ден да си приготвяте прясна доза от сместа. По време на прочистването приемайте по два литра вода на ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.