Лекарство за безплодие, бактерии в стомаха, язва

Зехтинът в комбинация със смокини е чудесна комбинация от аптеката на природата и представлява народно лекарство отдавна известно главно в крайбрежните региони. Опитът показва, че комбинацията от смокини и зехтин помага за лечение главно на: безплодие , хемороиди , чревни заболявания, анемия, запек, висок холестерол, бронхит, астма. Смокини в зехтин са най-добрият лек за бактериите в стомаха и за язва.

Като цяло, смокинята е много лечебна в комбинация със зехтин за различни стомашни заболявания.

Приготвяне на лекарството:

В един литър зехтин в стъклен буркан се потапят 40 сухи смокини. Оставят се да престоят 40 дни. След това, всеки ден на празен стомах ядем по една смокиня преди всяко хранене.

Ако не можете по този начин да ядете смокините тогава пийте по една супена лъжица зехтин и след това яжте по една суха смокиня. Лекарството има същия ефект.

Тази рецепта е безопасна и облекчава симптомите, докато трайно не са отстранят. Сухите смокини съдържат много повече енергия, протеини, мазнини, захари и минерали от свежите плодове. Не забравяйте да съхранявате на хладно и тъмно място. Сушените смокини са чудесен източник на минерали като калций, мед, калий, манган, желязо, селен и цинк.

В 100 гр. сушени смокини има 640 мг калий, 162 мг калций, 2,03 мг желязо. Калият е важен компонент на клетката и телесните течности, което помага за контрол на сърдечната честота и кръвното налягане. Медта е от съществено значение за производството на червени кръвни телца.

Желязото е необходимо за образуването на червените кръвни клетки в кръвта. Зехтинът съдържа мононенаситени мазнини, по-здравословен тип мазнини, които могат да намалят риска от сърдечни заболявания и намаляване на общия лош холестерол в кръвта. Зехтинът съдържа витамини А, D, К и Е, които помагат на организма да се бори със свободните радикали и окисляването на клетките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *