Лечителят Георги Петков: Чесън в буркан с изворна вода ни пази от болести!

Духовният лечител Георги Петков е от Горна Оряховица. Повече от две десетилетия той помага на тежко болни и страдащи хора чрез специални мантри, молитви на силно енергийни места и рецепти от природната медицина.

По негови думи най-силното оръжие срещу всички болести е позитивната нагласа, а омразата и злобата ни погубват. Все пак той дава някои практични съвети, с които да скрепим организма си и да държим вирусите далеч от нас.

„Вземете 1 литър изворна вода, не чешмяна, а изворна. Може и трапезна от магазина. Най-лесно е в един буркан да сложите водата, след което пуснете в нея 3 скилидки чесън – обелват се, срязват се по средата и се слагат във водата. Оставят се да киснат в нея 4-5 часа, след което се изваждат и така се получава чеснова вода. Пийте от тази лечебна вода сутрин и вечер на гладно. Тя чисти тънките черва и активира имунната система“, обяснява лечителят. Той добавя, че организмът трябва да получава повече цинк, който се съдържа най-вече в ядките, както и в тиквените семки. „То много помага при инфекции. Можете и да събудите имунната система със следната смес: мед, изцеден лимон и смлени орехи“, казва още Петков.

За дарбата на лечителя от Горна Оряховица знаят и извън пределите на родината си. Преди да осъзнае, че е избран да помага, Жоро работил като шофьор в сферата на туризма. Себе си нарича „маша на Господ“ и твърди, че без вяра нищо не става. Като 5-6-годишен претърпял лек инцидент и си ударил главата, но способностите му се отключили, когато за първи път посетил Кръстова гора. Оттогава всяка година пътува до няколко енергийни места в страната, като събира свои последователи за пътешествията. Документира всеки случай на излекувани хора, а те са стотици.

„Помагам само на тези, които идват с вяра. Господ по принцип казва, че няма неизлечими болести. Не мога да помогна само на кармично обременени хора. Но все пак и за някои от тях се намира изход“, признава лечителят Георги Петков. Той спазва друга божия заръка – да не слага цена на дарбата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *