Мехлем чудо с восък цери 15 болести

Фиброми, мастит, гангрена, язви, изгаряния, циреи, абсцеси, болни стави, синузити, гнойни отити, абсцеси в гърлото, екзема, киста на яйчника – всички тези болести се повлияват много ефикасно от мехлема чудо с пчелен восък.

Сложете в емайлиран съд 1 чаша рафинирано растително масло и добавете пчелен восък с размера на кибритена кутийка. Поставете на бавен огън, за да се разтопи пчелният восък. След това размачкайте с вилица в някаква чинийка половината жълтък от твърдо сварено яйце. Добавяйте го постепенно в съда с маслото и пчелния восък. Разбъркайте хубаво и свалете от котлона, като оставите да престои 10-15 минути. След това прецедете и съхранявайте в хладилника в стъклено бурканче. Когато ще го ползвате, загрявайте на водна баня до 40 градуса.

При синузит разтопете в супена лъжица малко от мехлема и наберете в пипетка, след което капвайте в носа. Трябва да стане много бързо. Достатъчно е да капнете в носа 1-2 пъти, като между двете процедури да измине 1 час. Този мехлем изсмуква гнойта от синусовите кухини с пълна сила.

При гноен отит поставете памучно тампонче в ухото си и намажете с мехлема зад ухото. Мехлемът издърпва с всичка сила гнойта. Така могат да се лекува всякакъв отит, не само гнойният.

При абсцес в гърлото и гнойна ангина намажете с този мехлем гърлото, като поставите компреса в областта на шията. Ако го направите от вечерта, като всеки час повтаряте процедурата, на сутринта абсцесът ще се спука и гнойта ще изтече.

При бронхит, болки в стомаха, фурункули на тялото, ечемик на очите приемайте 3 пъти на ден, преди ядене, по половин чаена лъжичка от мехлема.

При изгаряния, циреи, рани, отоци, зъбобол, ставна болка в коленете вечерно време нанасяйте от мехлема на болното място, след което увийте с чиста кърпа. С чисти пръсти намазвайте болния зъб и венеца около него и ще се изненадате как болката постепенно ще намалее и ще изчезне.

При трофични язви и гангрена налагайте салфетки с мехлем, като ги сменяте през 2 часа. От раните ще изтече обилно гной, а вие ще се убедите колко бързо ще се излекувате без скъпи лекарства.

При болни колене през нощта слагайте компреси с мехлем на болните колене и увивайте с кърпа. Болката ще намалее и изчезне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *