Напитка с 3 съставки регулира кръвната захар

Болните от диабет в България наброяват повече от половин милион души. Преди нивата на кръвната захар да са стигнали такива нива, че състоянието вече да е необратимо, е важно да прилагаме профилактика, за да можем да останем здрави по-дълго време.

Оказва се, че обикновена напитка от само 3 съставки контролира кръвната захар по-добре от всеки медикамент. За нея ви трябват само: овесено семе, дафинов лист, зелен фасул.

Всички съставки се смесват в равни пропорции, като една супена лъжица от тази смес се слага в термос и се залива с 250 мл гореща вода. Оставя се в термоса 6 часа, след което напитката е готова за прием. Това е най-простичкият вариант на лечебната напитка. За подобряване на вкуса можете да запарите съставките поотделно, в различни съдове. Всички продукти влияят благоприятно на организма.

Стените на кръвоносните съдове стават по-здрави. А наред с понижаване на захарта в кръвта се намалява и холестеролът. Желателно е отварата да се пие сутрин по 100 г в рамките на 3 месеца, за да има ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *