Отвара с ракия и оцет убива дископатията

Дисковата херния е една от най-честите причинители на болка в гърба. Тя може да се образува между всеки два прешлена на гръбначния стълб и във всяка една възраст без значение пола на човека.

При наличие на дискова херния част от пулпозното ядро излиза извън влакната на фиброзния пръстен и създава проблеми, когато докосва коренчето на нерва. Дразненето на прилежащите нерви довежда до болка, скованост или слабост в ръката или крака.

Симптоматика при наличие на дискова протрузия (ранен стадий на дискова херния) е много силна болка в областта най-често на кръста. Тъй като дисковата херния е свързана с износване на дисковете, появата ѝ е по-честа при хора с професии, които изискват голямо физическо натоварване.

В много редки случаи дисковата херния се дължи на вродени анатомични особености на гръбначния стълб. В повечето случаи не е необходимо оперативно лечение за отстраняване на проблема. Един от най-ефективните лекове се състои само от 4 съставки, които всеки има в дома си. Трябва ви: 200 г гроздова ракия, 200 г качествен ябълков оцет, 2 с. л. сода бикарбонат, 2 с. л. сол.

Всички продукти се разбъркват добре. Болното място се маже със сместа 2-3 пъти на ден. Отварата се съхранява в добре затворена бутилка на хладно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *