Отиде си лечителката Майка Мария, наследничка на Петър Димков

Преди дни на почти 90-годишна възраст си е отишла голямата народна лечителка Мария Дафова от Пловдив, която мнозина наричаха Майка Мария. Приживе Дафова бе сочена за наследничка на великия Петър Димков. Тя имаше уникалната дарба да диагностицира чрез радиестезия болните органи в човешкото тяло и бе като истински скенер.

Владееше безупречно енергийните въздействия, мануалната и билковата терапия и помагаше на много клетници да избягнат фатален изход. Само с едно махало и с билките, които стриктно бе записала от семейството на Петър Димков, Дафова вършеше чудеса за хората. И дума не отронваше никога за пари.

Мария е родена в димитровградското село Брод, но в края на 50-те години се премества със съпруга си Георги в Пловдив. Там 28 години била медицинска сестра в Захарния комбинат. Никога не е предполагала, че ще развие свръхестествени способности. Един ден обаче, докато пресичала булеварда до хотел „Санкт Петербург“, я връхлетял камион. Веднага я откарали в болница, където изпаднала в кома. Приживе разказваше, че 4-5 дни била в отвъдното и когато дошла в съзнание, лекарите обяснили, че има спукан череп

. „Изписаха ме, но шест месеца лежах вкъщи. Правех няколко крачки и падах, един месец нищо не бях яла. Светът сякаш се отдръпна. Осъзнах, че нещо става с мен. Чак след две години се възстанових напълно. Щом отидох на работа, колегите не можаха да ме познаят, а един пациент ми каза: „Сестра, нещо излъчваш към мене“. После се изследвах, минах курс по биоенерготерапия. И така, постепенно развих дарбата си, разказваше пловдивчанката. Когато се случва инцидентът, била на 50 години, а две години по-късно вече започнала да лекува. Изучавала радиестезия след смяната на режима. Изследвала способностите си да лекува с енергия в БАН, за което получила сертификат за биоенерготерапевт и феномен.

Изцерен мъж разказва, че преди време отишъл при нея със свита в юмрук ръка, имал пареза. Само с един масаж Мария извършила чудо и отворила ръката, а мъжът не можел да повярва. Рецептата, която тя препоръчваше за вечна младост, е човек да пие най-малко по два литра вода на ден и да яде плодове. За душевно пречистване, прогонване на лошия късмет и магиите Мария съветваше да посещаваме енергийните полета в България. Те са Кръстова гора, Рупите, църквата на Преподобна Стойна на 30 км от Петрич, Араповският манастир, Роженският манастир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *