Певицата Ивана се стопи с активен въглен

Певицата на народа Ивана дълги години бе одумвана заради по-пищната си фигура. През дългогодишната си кариера фолкзвездата е опитала какви ли не методи, за да влезе във форма. Перфектна фигура, по-добра от тази в ученическите ѝ години, Ивана успя да постигне едва сега, когато навърши 52.

Самата тя признава, че стартът в борбата ѝ с наднорменото тегло е бил с диетите на д-р Емилова и проф. Мермерски, базирани на разделното хранене. Днес обаче певицата приема само едно средство, но то има изненадващо добър резултат. Нейното чудо е активният въглен, който не само помага за отслабване, а и пречиства организма от токсините и натрупаните шлаки. „Няма вкус, няма мирис. Единственото странно е, че напитката става черна. Но това е в началото, после и с това се свиква. Когато пък се появят първите резултати – няма да ви прави впечатление“, разказва Ивана.

Активният въглен трябва да се разтвори в напитка – вода, чай, мляко, плодов коктейл, дори зеленчуково смути. Не бива обаче да се пие повече от една таблетка на ден. Добре е курсът да се направи за период от две седмици, след което да се даде почивка на тялото от същото време. Ако се наложи, може да повторите процедурата за още две седмици.

Активният въглен е мощно естествено средство, използвано за улавяне на токсини и химикали в организма, така че тялото да не ги абсорбира. Той се използва в центровете за спешна помощ по целия свят и е едно от най-популярните вещества за безопасното и ефективно лечение на отравяния и предозиране с опиати. В допълнение към неговите пречистващи ползи можем да добавим и това, че той се използва за намаляване на подуване на корема и газове, понижаване на холестерола, лечение на интрахепатална холестаза по време на бременност и дори предотвратяване на махмурлука.

Всеки път, когато приемате активен въглен, е наложително да консумирате 8-12 чаши вода на ден. Активният въглен може да причини дехидратация, ако не се консумират адекватни количества вода, казват лекарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Ето как да пречистим тялото си от излишната захар
Next post Как да познаем рака на хранопровода