Петър Димков: Пийте дестилирана вода – щит срещу всички болести!

Петър Димков: Пийте дестилирана вода – щит срещу всички болести!

Всички знаем за вълшебната сила на водата. Тя притежава памет и променя структурата си в зависимост от това какви психични енергии (позитивни или негативни) са отправени към нея.

През целия си живот гениалният лечител Петър Димков приема дестилирана вода по схема, благодарение на което доживява 95-годишна възраст.

Дестилацията е процес, при който водата постъпва в специална апаратура. Там се превръща в пари, които се охлаждат и получената течност се събира в приемник. Чрез дестилация водата в значителна степен се пречиства от разтворени в нея вещества. Тя може да се пие като лекарство при проблеми в храносмилателната система, отоци и разширени вени.

Според народния лечител Петър Димков в процеса на дестилация водата се освобождава от минерални и други съставки и по този начин вероятно се премахват някакви препятствия, ограничаващи целебното ѝ действие. Петър Димков я препоръчва още за тонус на тялото, укрепване на нервната система и премахване на умората. Още за лечение и превенция на рак, инфекции, възпаления. На всички, които са имали шанса да се срещнат с него, обясняват, че тази вода помага на организма да се освободи от натрупаните токсини.

Рецептата е съвсем елементарна. В рамките на 1 месец в годината, най-добре през пролетта или лятото, ежедневно се пие дестилирана вода. Приема се по една чаша сутрин след ставане, задължително на гладен стомах. Дестилирана вода можете да си закупите от всяка аптека, но можете и да си я приготвите сами у дома. По принцип процесът с изпаряването е по-сложен, но има и друг вариант – чрез замразяване. В стъклен или керамичен съд се сипва вода и се замразява във фризер, докато хване ледена коричка отгоре. Нека да не е съвсем тънка.

След това замразената вода (ледът) се изхвърля и се повтаря процедурата с останалата. Втория път се чака да замръзне около 2/3 от водата, изхвърля се незамръзналата, а ледът се оставя да се разтопи и това е вече готовата, пречистена течност, готова за консумация.

Дъщерята на Петър Димков – художничката Лили Димкова, и до ден днешен изпълнява препоръката на своя баща. „Хубаво е да се пие по 20 дена в годината дестилирана вода. Полезно е също да се яде чесън и лук – те също очистват кръвта. Всяка вечер татко изяждаше по девет ореха, които засилват паметта и той е доказателство за това, защото на 95 години имаше отлична памет. От него знам, че горещата вода също е изключително полезна.

Всяка сутрин аз изпивам по една чаша гореща вода на глътки и докато я пиеш, може да си казваш: „Светлина и сила за ума, живот за сърцето и здраве за тялото.“ Когато е бил испанският грип, и Учителят Петър Дънов също е казвал да се пие гореща вода, която пречиства организма. Много помагат и сироп от черен бъз, който татко препоръчваше за по-добър имунитет, както и чай от лайка и бял равнец“, казва наследничката на лечителя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *