Подмладете гърдите си с ананас!

Недоволни ли сте от формата и големината на гърдите си? Увисването на бюста често е неизбежно, защото женското тяло започва да губи своята еластичност и твърдост.

Дори жените между 20 и 30 години е възможно да имат този проблем, ако са кърмили децата си. Добрата новина е, че има начин да се предотврати увисването на бюста и то с…ананас.

Защо с ананас коригираме гърдите?

Проучвания показват, че южният плод подмладява гърдите. За да предотвратите гравитацията обаче, е необходимо да ядете ананас по 3 пъти на ден. Ананасът успява да извърши този подвиг благодарение на огромното количество витамини и минерали, които се съдържат в него. Най-важното е, че подмладява и поддържа кожата еластична, което гарантира, че гърдите няма да се поддадат на теглото си.

Не само това, но някои жени са отбелязали, определено уголемяване на гърдите си след месец редовна консумация на ананас. Плодът успява да направи гърдите по-пълни, по-стегнати и по-повдигнати, без жените да са използвали някакъв друг вид крем, сутиен-чудо, или импланти.

Затова със сигурност принос има способността на ананаса да насърчава произвдоството на колаген. Той, както знаем, е съществен елемент на кожата, осигурява нейната здравина и елестичност, поддържа я хидратирана и помага да се предотвратят бръчките. Освен това той участва в състава на сухожилията, ставните връзки, хрущялите, костите, зъбите. Колагенът укрепва стените на кръвоносните съдове и има роля в развитието на тъканите.

Затова способността на ананаса за подмладяване на гърдите е само едно от многото му предимства. Смятан за един от най-полезните плодове днес, ето още няколко негови ефекти:

Богат е на антиоксиданти

Ананасите са невероятно мощни антиоксиданти. Те имат способността да премахват вредните елементи от организма. Съдържанието на фибри в плода е идеално за храносмилането и помага при отстраняването на отпадъци – както твърди, така и течни.

По-добра имунна система

Този плод е богат източник на витамин С. Затова ананасът спомага за намаляване на риска от множество здравословни проблеми, включително рак. Изследвания, свързани с консумацията на ананас, са доказали, че той намалява рисковете от рак на гърлото и рак на гърдата! Щедрите количества витамин С в плода помагат като цяло за перфектното поддържане на оралното здраве.

Регулира кръвното налягане

Ананасът регулира кръвното налягане и помага за правилното кръвообращение. В действителност в този плод се съдържат минерали, които активиратт производството на червени кръвни клетки и намаляват риска от деменция и болестта на Алцхаймер. Може да се каже, че ананасите допринасят за здравето на мозъка.

Имайте предвид обаче, че ако решите да подмладявате гърдите си с ананас, е най-добре да купувате пресни плодове, вместо консервирани в буркан или метална кутия. Консервираните ананаси не са напълно лишени от витамини и минерали, но нищо не може да замени пресните плодове. Само те могат да ви дадат резултатите, които искате. В полза на консумацията на пресни плодове е и фактът, че преработените често съдържат добавена захар и химически консерванти.

Разбира се най-добре е да не разчитате изцяло на ананаси, за да получите бюста, който искате. Упражнения с акцент върху мускулите на гърба са много добро решение. Прекомерните упражнения обаче не са за препоръчване. Избягвайте ненужни дейности, които биха могли да ускорят увисването на гърдите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Илачи за дискова херния – как да намалим болката
Next post Пеканови ядки за здрав черен дроб, против авитаминоза и анемия