Полезни народни рецепти при хранителни отравяния

3 супени лъжици пълзяща детелина се поставят в емайлиран съд и се заливат с 3 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 15 минути. Прецежда се. Пие се на малки порции през целия ден.

2 супени лъжици корен от динка се поставятв емайлиран съд и се заливат с 2 чаени чаши вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие през деня.

3 супени лъжици ранилист вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се на малки порции през целия ден.

2 супени лъжици анасон вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда и се пие на малки порции през целия ден. През деня се изяждат няколко пресни листа киселец.

3 супени лъжици пача трева се поставят в емайлиран съд и се залива с 3чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 30 минути. Прецежда се . Пие се на малки порции през целия ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *