Проф. д-р Екелбум: Килограм дневно ще сваляте, ако закусвате всяка сутрин с тази напитка

Страхотно нещо за топене на килограми – напитка заотслабване, с която за по-малко от седмица се постигат велики резултати! Свалянето на килограми, разбира се, е желан процес от почти всеки човек. Главната причина то да е така трудно е, че хората често нямат волята да издържат докрая.

Те се отказват, тъй като искат резултатите на мига, а обикновено това е невъзможно.

Не така стоят нещата с една напитка за отслабване, препоръчана от проф. д-р Джон Екелбум. С нея може да се сваля по 1 кг. всеки ден, стига да се изпълняват предписанията добре.

Съставките на уникалния диетичен еликсир са само три. Това са лимон, магданоз и вода. Да, изглежда съвсем просто, но е факт, че със смес от тези три природни компонента може да се отслабне с 5 кг. в рамките едва на 5 дни.

Първо се изцежда в една купа един лимон. Трябва много добре да го направите. После се добавя към сока нарязан магданоз (70 гр.). Накрая заливате всичко с 300 мл. вода – да не е вряла, а само топла.

Купата с течността трябва да престои на някое хладно и сенчесто място за 12 часа. Може да не е в хладилника, а просто да не е на слънце.

Пие се като заместител на закуската. Всяка сутрин цялото количество се консумира. Това се прави 5 дни поред, след което за 10 дни има почивка и пак се повтаря за 5 дни.

„Факт е, че тази напитка за отслабване е една от най-често препоръчваните от диетолозите, тъй като тя не крие ни най-малка опасност. Напротив, всички съставки в нея са много полезни. Пациентите обаче я предпочитат заради бързото сваляне на килограми, което предлага, за разлика от други подобни методи.“ – казва д-р Екелбум.

Той и всички останали специалисти твърдят, че още след първите 5 дни човек вече ще бъде с 5 кг. по-слаб. След вторите 5 дни е възможно да бъде с 10 кг. по-малко, отколкото когато е започнал всичко, пише doctorbg.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *