Прочутият д-р Атанас Михайлов: Смес от алое и мед ни брани от вирусите!

Д-р Атанас Михайлов се занимава с хомеопатично лечение от близо 40 години. Ежедневно съветва стотици хора как да преборят болестите чрез средствата на природата. Не отхвърля лекарствата напълно, но не вярва и в „чудодейното хапче“. Аргументира се с изследване на Световната здравна организация, според което се използват 40 пъти повече лекарства, отколкото е необходимо.

По случай сезона на вирусите и грипа, който вече настъпи, д-р Михайлов дава някои безценни съвети как да убием болестта само за 24 часа, без да стигаме до антибиотици, а само с методите на правилното хранене и хомеопатията.

„Сутрин, още на гладно, трябва да се приеме една лъжица английска сол, а приемът ѝ да бъде с
възможно по-малко количество вода – до 70 грама максимум. Вземаме ги и не пием, нито ядем нищо за половин час. След като мине този половин час, започваме ударно да пием гореща вода или чай без захар – колкото по-топли, толкова по-добре“, казва лекарят. Пием тези горещи течности през целия ден, като общото количество за 24 часа не трябва да пада под два литра задължително. И може да ви се стори невъзможно, но не бива да приемаме никаква храна, чак до следващата сутрин.

„Рецептата е страшно ефикасна и лекува грипа чрез прочистване на организма. Не са ни нужни никакви други лекарства, сами ще се уверите. Още на следващата сутрин ще се събудите като преродени“, категоричен е д-р Михайлов. Той дава и своя изпитан метод за ударно засилване на имунната система, която ни брани от вируси и грип през цялата зима. Той се състои от 150 грама прясно алое, което се почиства от бодлите и се счуква или смила.

После се смесва с 250 грама истински мед, 350 грама червено вино – домашно, и 50 грама етилов спирт от около 95%. „Тази смес се оставя на тъмно и хладно място в продължение на седем дни, след които се приема всеки ден по три пъти на гладно по една малка лъжичка“, допълва специалистът.

„Земната ябълка на пазара например е една чудесна храна за нашата нормална чревна флора и може да ни предпази от страничните ефекти на антибиотичните лечения. Пчелен прашец, пчелен клей – има ги по магазините, които не са много популярни и подпомагат имунния ни статус.

Витамин А – аптечна форма витамин А, но защо не каротин – който получаваме от морковите, от зелените салати, от тиквата, и аз настоявам децата да получават поне 3 пъти седмично своята чаша морковен сок, за да ги предпазват от вирусни заболявания и простуди през зимата“, съветва още д-р Михайлов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *