Рецептата на д-р Морс за пречистване на дробовете взриви света

Рецептата на д-р Морс за пречистване на дробовете взриви света

Д-р Робърт Морс е един от най-великите лечители на нашето време. Той е световноизвестен специалист, автор и пионер в холистичното лечебно изкуство. И още – ирисодиагностик, фитотерапевт и биохимик, собственик на Клиника за природосъобразно здраве в Порт Шарлот, Флорида, САЩ.

Енциклопедията му „Чудото на детоксикацията“ показва как да прочистите тялото си от токсините, разрушаващи здравето, и да сложите начало на процеса на пълна клетъчна регенерация, водеща до истинско оздравяване. Опирайки се на 30-годишната си клинична практика и лечението на хиляди хора със заболявания, вариращи от затлъстяване до рак, д-р Робърт Морс е създал своя система за лечение. „Смятам, че здравето съвсем не е толкова сложно нещо, както се подразбира от всички стотици написани книги, пълни с вариации и хипотези за храненето. Моят подход е съвсем прост – яжте храни, подходящи за човешката физиология и съдържащи много енергия! Това може да изглежда прекалено опростено или направо объркващо, но именно това е моята тайна за регенерирането и възвръщането на жизнеността на човешкото тяло“, казва специалистът.

Сред най-популярните му целебни рецепти е тази за прочистване на белите дробове, която мнозина по света наричат „божи лек“, тъй като е съставена само от природни продукти. За нея са ви необходими: домашен мед (500 г), масло (100 г), счукан чесън (40 г) и смлян корен от хрян (40 г). Лекарството д-р Морс препоръчва при всякакви белодробни проблеми, астма, задух, пневмонии, вируси, като казва, че то може да се приема дори от напълно здрави хора, които просто искат да направят профилактично пречистване на дробовете си. Той твърди, че от съществено значение за успеха на лечението е болният да спре цигарите (ако е пушач). Дори и да не успее да го стори напълно, е хубаво да ги намали. Така „божието“ лекарство би имало по-силен и бърз ефект върху белите дробове.

„Не е хубаво човек да пуши. Това е отрова, която бавно разяжда белия дроб отвътре. Повечето хора се успокояват, че не се умира от цигари, но те са причината за отключването на много опасни болести“ – споделя още д-р Морс. Лекарят съветва въпросната смес да се консумира до пълното оздравяване на организма. Той твърди, че няма определен срок, но е добре поне 5 дни да се приема, за да има дълготраен ефект. Ако обаче пациентът е с прекалено замърсени бели дробове, периодът на прием трябва да бъде поне двоен на минимума, а при тежки случаи дори и още по-голям.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *