Рецептата на проф. Мермерски за здраво сърце идва от Древен Китай

Проф. д-р Христо Мермерски е известно име в народната медицина. Истината е, че докторската му степен не е по медицина. Въпреки това той е написал цели 13 книги за целебно и здравословно хранене, които десетилетия наред са най-търсената литература в областта на природното лечение. Десетки са хората, които се кълнат в силата на неговите рецепти и съвети.

Според него едно от най-често срещаните заболявания у нас са сърдечносъдовите. От сърце страдат както възрастните, така и младите, за съжаление. Причините са много. Като започнем от лошата вода, храна и въздух, с които захранваме нашите тела, преминем през напрежението на работното място и накрая стигнем до стреса навсякъде – несигурност на работа, липсата на средства и какво ли още не. Не трябва да отминаваме и радиацията от Чернобил, на чиито поражения сме свидетели днес, категоричен е професорът.

Мермерски научил, че в Древен Китай използвали активно чесън като лек за много болести и това го вдъхновило да разработи своя рецепта за втори живот на болното сърце. За нея са ви необходими: 15 лимона с кората – тъй като няма как да сте сигурни какво има в лимоните на пазара, препоръчваме да вземете биолимони и да ги измиете добре с топла вода и сода; 12 глави хубав български чесън; 1 кг истински, чист мед; 400 г пресни орехи; 400 г негрухана пшеница.

Първо трябва да покълнете пшеничните семена. За целта сложете пшеницата в чист буркан и я залейте с вода за 12 часа. Покрийте буркана с тензух и отцедете от водата. Сложете семената върху чист лист или мек памучен плат и след 24 часа те ще покълнат. Смелете чесъна заедно с орехите. Смелете 5 от лимоните заедно с корите. Може и да ги нарежете, но е по-добре да минат през блендера, за да не губите нищо от тях. Изцедете сока от останалите 10 лимона. Смесете всичко, прибавете мед и разбъркайте добре. Може да съхранявате сместа в буркан в хладилника. Консумирайте всеки ден по 2 с. л. преди ядене, най-добре преди закуска. При сериозно заболяване се консумира през няколко часа.

Тази рецепта имунобомба се дава от проф. Мермерски за изчистване на кръвоносните съдове, заздравяване на сърцето, укрепване на имунната система, детоксикиране на черния дроб, бъбреците и целия храносмилателен тракт, подобряване работата на мозъка, против подагра. Има данни, че сместа помага и на хора с рак. Освен това консумацията на този еликсир ще ви кара да се чувствате по-млади, по-бодри, по-силни и по-здрави всеки ден, категоричен е лечителят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *