Рецепта от Библията на 3500 години спасява от язва

Както знаете, Библията освен религиозна книга е и енциклопедия на естествената фитотерапия. Една от рецептите, записани в нея преди повече от 3500 години, е толкова простичка, но в същото време ползите от нея са ненадминати.

Става дума за чай от маслинови листа. Те съдържат невероятен суперактивен компонент, който действа лечебно при гонорея, пневмония, херпес, туберкулоза, хепатит, менингит и грип. Бори се с гъбички и бактерии, а чаят от маслинови листа помага и при ботулизъм, стомашна язва, синдром на хроничната умора, енцефалит, малария, атеросклероза, инфекция на пикочните пътища и дифтерия.

Необходими съставки: 20 броя здрави, но сушени листа от маслиново дърво и 3 литра чиста вода. Сложете сушените листа в горещата вода и оставете да врят горе-долу 10 минути. След това ги извадете от водата и оставете готовият чай да изстива при стайна температура около 15 минути.

Може да добавите натурален мед или лимонов сок към чая, ако желаете. Употребявайте го всеки ден в продължение на няколко седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *