Рецепти от мед и канела за всички болести

Тази комбинация намалява холестерола, предпазва от сърдечен удар, облекчава дишането при физически усилия и укрепва сърцето.

Медът е единствената храна на света, че няма срок на годност, но все пак може да кристализира, ако остане дълго на хладно място. В повечето фармацевтични компании няма да се харесат рецептите в чийто състав влиза тази уникална съставка, която с помощта на канела действа чудесно на човешкия организъм и при това лекува редица заболявания.

Болести на сърцето

Направете паста от лъжица мед и половин чаена лъжичка канела , доза, която трябва да се консумира всяка сутрин. Тази комбинация намалява холестерола , предпазва от сърдечен удар , укрепва сърцето .

Артрит

Хората, които страдат от тази болест всеки ден трябва да консумират напитка, направена от чаша вряща вода с добавени две супени лъжици мед и една чаена лъжичка канела. Напитката се консумира сутрин и вечер.

Възпаление на пикочния мехур

От неприятната болест ще оздравеете с 2 супени лъжици канела и една супена лъжица мед, които ще разтворите в чаша хладка вода. Тази комбинация унищожава бактериите в пикочния мехур.

Холестерол

Напитката се състои от две супени лъжици мед и три чаени лъжички канела, които се добавят в половин литър вода, а тази комбинация е полезна за тези, които страдат от висок холестерол .

Настинка

Премахване на настинка с лъжица хладък мед и щипка канела. Тази комбинация използвайте три дни, а освен че ще ви отърве от досадната болест, ще ви пречисти и синусите.

Рак

Последните изследвания, проведени в Япония и Америка показват, че най-тежките форми на рак могат да се излекуват. Хората, които боледуват от рак би трябвало да консумират една чаена лъжичка мед и една чаена лъжичка канела три пъти дневно в продължение на един месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *