Руски йога: Само с 2 съставки забравяте всички болести

Руски йога: Само с 2 съставки забравяте всички болести

Профирий Иванов е легендарен руски лечител, роден в края на 19-ти век и умрял през 1983-та година. По-известен е като „руския йога“.

Според него е необходимо да се прави пречистване на тялото най-малко два пъти годишно. Това е нужно, тъй като натрупаните токсини могат да доведат до различни болести.

Честите настинки, различни инфекции, умора, сънливост, деконцентрация – всички тези състояния са свидетелство за наличието на токсини в тялото, злокачествени бактерии и други, не по-малко вредни вещества.

Запомнете: нередовното пречистване на тялото, недоспиването, стресът и най-вече нездравословното хранене са първоизточник за покачване на лошия холестерол.

Освен рецептата, която ви предлагаме, необходимо е да знаете, че и сместа от кефир и ленено семе е изпробвана и положително оценени от много хора по света като лек за сваляне на лошия холестерол.

Ето още един ефективен природен лек, употребяван от руския йога. Той е на основата на кисело мляко и брашно от елда.

Много от вас знаят, че айранът е „еликсир на младостта и здравето“, както го нарича и Профирий Иванов. Брашното от елда има забележителни лечебни свойства: то укрепва организма, подмладява кръвоносните съдове, намалява умората, повишава циркулацията на кръвта в ръцете и краката, намалява лошия холестерол и повишава секрецията на урина.

Това е чудесно средство за паметта и концентрацията (особено за възрастните хора). Самият руски йога е използвал тази смес през целия си живот.

Комбинацията от кисело мляко и брашно от елда понижава кръвното налягане, помага при атеросклероза и лекува запек. Сместа нормализира метаболизма и функцията на панкреаса, повишава нивото на хемоглобина в кръвта.

Ето и необходимите съставки:

  • 1 супена лъжица брашно от елда
  • 180 мл айрян
  • малко количество мед

Начин на приготвяне:

Разбъркайте добре 180 мл айран и една лъжица брашно от елда. Направете го вечерта и оставете сместа в хладилника.

На сутринта се разбърква още веднъж и се изяжда вместо закуска. Можете да подсладите кашата с малко мед, ако искате.

После не яжте нищо в продължение на 3 часа. Повторете това 14 дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *