Самоукият лечител дядо Владо твърди, че измислил чай за всеки тумор

В медицината най-често туморните образувания се отстраняват оперативно. Нерядко след това се появяват разсейки в други органи, следват химио- и/или лъчетерапия. Тези процедури подлагат организма на тежка интоксикация, която понякога може да е фатална.

Природолечението, в това число лечението с билки, при правилно дозиране е безвредно и дава добри резултати.

Чайовете от билки, които имат противотуморно действие, са от: аир, алое, листа от бреза, бял имел, бял равнец, глухарче, дебелец, детелина, див чесън, дребноцветна върбовка, еньовче, теснолист или широколист живовляк, ароматна кализия, киселица, коприва, магданоз, мащерка, мента, невен, пача трева, плавун (плаун), репей, риган, сминдух, троскот, хвощ, хрян, шведска горчивка, змийско мляко, шипка и др., които се заменят една с друга. В чайовете могат да се добавят в малки дози спиртни извлеци от лечебните растения: алое, кализия, шведска горчивка, див чесън, змийско мляко.

Билките трябва да са нарязани ситно и добре разбъркани. Чаят се приготвя от 1 препълнена ч.л. билкова смес, която се залива с 250 мл вряща вода, кисне в затворен съд 3 мин и се прецежда. Една такава доза се пие 3 пъти дневно, 30 мин преди ядене. За всяко едно онкологично заболяване обаче опитните билкари, сред които и дядо Владо, който е излекувал със смесите си стотици българи, са създали отделна рецепта.

В мозъка – 1-2 чашки (150 мл) хладък чай от маточина дневно. Пие се бавно, на малки глътки. Една щипка се залива с кипяща вода – 150 мл, и се оставя 10 минути да кисне.

На очите – чашка хладък чай от очанка. Пие се бавно, на глътки. Една щипка се залива с вряла вода, кисне 10 минути.

На гърдата, яйчника или на матката – една чашка хладък чай от цариче и коприва. Приготвя се като предишните рецепти.

На небцето, устните, езика, сливиците или ларинкса – чай от каменоломкова бедреница.

На кожата – ако поразените места са с диаметър до 1 см, мокрете ги с пресен сок или спиртен извлек от змийско мляко. Ако са по-големи, мокрете кожата около раните без самите тях.

На костите, белите дробове или при туберкулоза – чай от теснолист живовляк, медуница, самобайка, благороден или висок лопен, див копър – в неограничено количество. При туберкулоза се добавя и 1 ч.л. семена от широколист живовляк с малко вода или чай.

На черния дроб – 2 чашки топла отвара от картофени обелки. Ако вкусът не ви харесва, значи черният дроб няма нужда от нея и можете да не я пиете. Правят се и компреси над дроба със запарен хвощ, с които се преспива. Могат да се правят и със зелеви листа.

На стомаха – 1 чаша чай от бял пелин или червен кантарион да се пие хладък веднъж на ден, на малки глътки. Малка щипка от билката се залива с кипяща вода и се оставя 3 минути да кисне. Ако се касае за нервен стомах, се пие дневно по чаша чай от валериана с пелин: половин чаена лъжичка корени от валериана се вари 3 минути в една чаша вода, излива се върху малка щипка пелин и се оставя 3 минути да кисне.

На далака и панкреаса – да се пие най-малко по литър на ден горещ или студен чай от салвия.

На простатата и тестисите – на малки глътки по 2 чаши студен чай от дребноцветна върбовка дневно, 1 щипка от билката се кисне 10 минути във вряла вода.

При левкемия не се гладува 42 дена. Достатъчно е да се приема 1/4 л зеленчуков сок на ден и се яде всичко, което е вкусно, но без месни супи, говеждо и свинско. Сокът се приема на глътки през целия ден, главно преди хранене. Пие се и чай от салвия, а през първите 21 дена – и за бъбреци. Вторите 21 дена се пие чай от невен. Много е важно около болните да няма нафталин и други отрови за молци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *