Секс по време на цикъл: Ползи за женското тяло и женското здраве

Въпреки че може би не го практикувате, сексолозите съветват, че можете да имате голяма полза от него. Сексът по време на менструалния цикъл не е нещо, което дамите приемат с въодушевление. Въпреки това, сексуалните отношения в тези дни могат да бъдат много полезни за женското тяло и женското здраве.

Оргазмът намалява болката

Голямото О освобождава хормони, поради които се чувстваме добре, како окситоцин или допамин. Поради това сексът по време на менструалния цикъл се счита за желан: той ще намали спазмити и болки в стомаха , причинени от менструацията.

Разширете вашите сексуални хоризонти

Всички знаем, че менструацията може да бъде хаотична. Затова избягваме отношения, защото сме уплашени, че ще изцапаме спалното бельо. Това може да бъде причина да опитате друго място и различен секс, например под душа.

Не ви е необходим лубрикант

Ако успеете да се преборите с изброените по-горе проблеми, знайте, че менструалната кръв може да бъде добър естествен лубрикант.

Добро настроение

Промяната на настроението е второто име на менструацията, но ако сте интимни с мъжа си, ще се чувствате много по-добре и по-ведри, а и ще видите и колко сте близки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *