Скоростно пресичане на силните болки в гърлото с оцет и сол

Няма личност, която да не е изпитвала адски болки в гърлото, които могат да бъдат спрени с домашна смес от оцет и сол

В много случаи, тутакси щом усетим болки в гърлото, е необходимо да вземем мерки за тяхното облекчение. Много от нас, обаче игнорират симптома на настинка, грип , ангина и други и не предприемат нужните мерки.

Все няма време да отидем до аптеката и да си купим лекарства и отлагаме лечението. Оставяме болестта да се развие и усложни.

Вече не е нужно да отлагате лечението на болките в гърлото, защото народната медицина ви предлага лек от кухнята ви, който има уникален ефект и ги спира почти мигновено. Не ви трябват лекарства, а просто адекватна реакция и веднага щом усетите дискомфорта да използвате домашния илач, за който се ползват само малко вода, сол и оцет.

Домашен илач премахващ болки в гърлото

Не може да ви тревожат съставките, наистина вие няма да пиете илача, а ще правите гаргара с него. Не е противен и не предизвиква странични ефекти. Единственото му действие е да елиминира мъчителните болки в гърлото ви. Би могло да се използва и при по-големичките деца, на които можете да обясните да не гълтат илача, а да правят гаргара с него и после да изплюват течността.

Ето я и простичката рецепта със сол, вода и оцет за направата на гаргара за облекчаване на мъчителните болки в гърлото:

В малка чашка сипете внимателно оцет – 3 супени лъжици. Към него добавете ситна готварска сол – супена лъжица. Разбъркайте добре. После тази смес смесете с топла водичка – чаена чаша. Отново разбърквате домашно приготвения си илач.

Задържате в устата си една глътка от него и правите гаргара в продължение на поне 5 минутки. После изплювате. Повторете още един път. За да елиминирате болките ще трябва да използвате гаргарата най-малко 2 пъти на ден. Ако болките са доста силни те няма да спрат за ден. Прилагайте те я докато те преминат напълно.

Препоръчително е след като използвате домашната рецепта за спиране на болките в гърлото да не консумирате храна и да не пиете течности поне час. Изпробвайте, няма да ви навреди, ако опитате, а само ще спрете болките по възможно най-лесния начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *