Сокът на австрийски лекар преборва туморите за 42 дни

Сокът на австрийски лекар преборва туморите за 42 дни

Австрийският лекар Рудолф Бреус e сред най-известните на Запад учени, посветили труда си на изучаване естествените методи за борба с рака. Благодарение на усилената си работа докторът е разработил чудотворна 42-дневна диета, предназначена да убива развиващите се ракови клетки. От създаването , което започва през 1980 г., повече от 45 000 пациенти вече са се излекували, сочи статистиката на д-р Бреус.

Мнозина, които не са страдали от онкозаболявания, също са опитвали диетата му, понякога дори само за една седмица, и съобщават, че тази терапия има значителни положителни ефекти върху организма им, а именно: подобрен сън, увеличено количество енергия, повишено ниво на имунитет.

Същината на диетата, описана в книгата „Д-р Бреус: Профилактика на рака“, е, че пациентите не трябва да ядат твърди храни в продължение на 42 дни. Вместо това е необходимо зеленчуците да се превърнат в сок. Целебната отвара на лекаря се състои от 1 цвекло, 1 морков, 1 стрък целина, половин картоф, 1 репичка. Тези съставки трябва внимателно да се смилат в блендер и да се прецеждат, за да се отстранят всички малки парченца.

Как работи методът на д-р Бреус? Според него раковите клетки се развиват върху протеини от твърди храни. Диетата му кара тези клетки буквално да гладуват.

Съставките за сока са внимателно подбрани според способността им да се борят с болестта.

Изследователи от Университета в Нюкасъл откриха, че морковите съдържат антираково съединение, известно като полиацетилен. То намалява растежа на тумора. Други изследвания показват, че морковите съдържат друго противораково съединение, известно като фалкаринол, което пък умалява размера на туморите. Цвеклото е използвано от европейците за лечение на рак в продължение на векове. То обогатява организма с хранителни вещества и кислород, които от своя страна помагат в борбата срещу болестта. Цвеклото също така се бори и с туморите, като премахва канцерогенните токсини от черния дроб, бъбреците и лимфната система.

В проучване, проведено през 2013 г., е доказано, че и целината убива до 86% от клетките на рака на белия дроб благодарение на съединение, известно като апигенин. Други изследвания показват, че апигенинът спира растежа на раковите клетки. Картофът пък инхибира (потиска) възпроизводството на лимфоми в черния дроб, стомаха, шийката на матката, дебелото черво и простатата. Освен това причинява апоптоза (смърт) на злокачествените клетки. Репичките също пречистват организма и го обогатяват с голямо количество витамин С и антоцианин. Витамин С разгражда раковите клетки, докато антоцианинът има антиоксидантен ефект, който се бори със свободните радикали и предпазва ДНК от увреждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *