Сок от алое вера топи мазнините

Съществуват няколко хитрини, с които можем да се вталим, без да гладуваме. Достатъчно е сутрин на гладно да пием чаша топла вода с лимонов сок, ябълков оцет, мед или сок от алое вера.

Какво ще добавите, е въпрос на личен избор, но освен че ще се погрижите за стройна талия, ще засилите имунитета, ще прочистите организма и ще подобрите състоянието на кожата си.

Но трябва да знаем, че няма как чашата с вода да компенсира безразборния хранителен режим и двойните порции.

Най-добрият вариант е вода с лимон. Не прекалявайте с количеството лимон, за да не дразните стомаха. Достатъчна е 1 чаена – най-много 1 супена лъжица прясно изстискан сок на чаша (200 мл) вода. Тази смес се пие половин час преди закуска.

За борба с излишните килограми помага и ябълковият оцет. В чаша топла вода (200 мл) се добавя 1 супена лъжица от него. За разлика от лимонената вода, тази се пие след закуска.

И лимонът, и оцетът са киселини и атакуват емайла на зъбите, затова не забравяйте да изплакнете устата. С тази чаша вода не се пият и лекарства.

Третата добавка, с която можем да поддържаме форма, е медът, ако не сте алергични към този продукт. Обикновено в чашата с вода се смесват 1 ч.л. мед и 1 ч.л. ябълков оцет или 2 ч.л. мед и 2 ч.л. лимонов сок.

Най-екзотичният вариант е вода със сок от алое вера. Той се продава в аптеките, а препоръчваната напитка се приготвя от 1 чаша (200 мл) вода, 2 ч.л. сок от алое вера, 1 ч.л. мед, 1 ч.л. ябълков оцет, 4 ч.л. лимонов сок. Тази напитка засилва метаболизма и регулира теглото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *