Стафидена вода срещу затлъстяване и за пречистване на черния дроб

Непознатата стафидена вода е уникално средство за пречистване на черния дроб и цялостна детоксикация. Стафидената вода може бързо да стане вашето любимо питие. Ако следвате стриктно процедурата, която ви предлагаме, след само 4 дни ще отчетете, че храносмилането ви се подобрява и вече сте много по-пълни с енергия, отколкото преди. Стафидената вода стимулира усилено всички биохимични процеси в черния дроб, като подпомага детоксикирането на кръвообръщението.

Стафидите са определени от лекарите като отличен източник на антиоксиданти. Те защитават организма от най-големия му убиец – свободните радикали, които са виновни за появата на почти всички онкологични заболявания. Стафидената вода е това лекарство, което е в състояние да направи цялостно пречистване на черния дроб, но същевременно и да предпази човек от сърдечно-съдови заболявания.

Как да приготвим стафидена вода?

Нужни са 2 чаши вода (това възлиза на около 400 мл.) и 150 гр. стафиди. Трябва обаче да се изберат по-тъмни стафиди, защото те са естествените. Светлите са най-често резултат от химическа обработка.

Водата се поставя на котлона и се чака не само да заври, но и да кипне. После се слагат стафидите (добре измити), които се оставят 20 мин. да врат. Накрая се прецежда добре и се пие водата. За по-силен ефект може да се оставят накиснати във водата, при изключен котлон и затворен капак, за една нощ. После на сутринта се прецежда и се затопля напитката преди консумация.

Стафидената вода се пие наведнъж – винаги на гладно и не по-малко от 30 мин. преди закуска. Пречистването трябва да продължи най-малко 4 дни, но може и до седмица. Хубаво е да се прави веднъж в месеца, за да се постигнат по-трайни резултати.

С тази напитка се стимулира и храносмилането. Тя помага за по-добрата обработка на хранителните вещества в стомаха, намалявайки киселините. Редом с това дава полза върху кръвообращението и чернодробната функция.

Рецептата е изпитана и от певицата Хилда Казасян, която сподели, че редовно консумирала така наречена „вода“, която е най-мощният убиец на токсини в тялото и пречиства всичко вредно в организма. Благодарение на пълното пречистване на черния дроб и цялостната детоксикация, която прави, тази „вода“ е идеалното средство за отслабване.

„Приготвя се простичко, а на вкус е страшно приятно. Първо подходих с малко съмнение, но понеже вече бях чувала от няколко места за това колко е полезно, реших да опитам. Не можех да повярвам какво прави това чудо с тялото, наистина“, споделя певицата. По думите й, хубаво е след първия прием човек да консумира тази „вода“ поне една седмица в месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *