Супер диета с краставици топи 3 кила за 3 дни

Ако трябва да отслабнете значително и за кратко време, обичайните балансирани диети няма да ви помогнат. Преходът към правилното хранене е начинът за тези, които искат да постигнат резултати. И какво се случва, ако трябва да загубите 8 кг на месец или, да речем, 3 кг за 3 дни?

Днес ще ви предложим рецепта за отслабване, която ще ви позволи да загубите до 1 кг на ден. Внимание! Придържайте се към тази диета не повече от три дни, а останалите 3 седмици ще загубите още толкова, като преминете към здравословно хранене. Внимание: след правилната програма теглото не се връща.

Диетата с краставици за отслабване е много ефективна. Толкова много, че за 3 дни теглото ви ще намалее от 2 до 3 кг (в зависимост от наднорменото ви тегло). Краставицата включва витамини А, В (включително фолиева киселина), C, PP и E групи. В макро- и микроелементите има над 13, сред които мед, желязо, магнезий, калций, натрий, йод. Най-приятно е, че краставицата е 90% вода , а останалите 5% са фибри.

Това обяснява калоричността на краставицата: само 15 kcal на 100 грама! Един от най-диетичните зеленчуци. Мариновани съдържат 11 kcal на 100 g.

Принципът на диетата е прост: в деня е необходимо да ядете до 3-4 кг краставици. Само краставици и нищо повече. Питателният й вкус ще запълни стомаха и ще измами тялото, облекчавайки усещането за глад . За детоксикацията са необходими много вода и витамини.

Като цяло с краставици ще си набавите някъде 500-600 калории , като нормата на възрастното тяло е най-малко 2 000 kcal . За да сте сигурни, че спадът няма да е толкова критичен и безопасен за здравето ви, пийте до 1 литър кисело мляко на ден. Литърът съдържа до 350 kcal , така че ще си набавите около 1000 kcal на ден .

Тези 3 дни за разтоварване ще бъдат решаващи. И тогава трябва да започнете постепенно с разнообразна, но здравословна диета. Въведете в диетата си други зеленчуци, месо и зърнени храни, но изключете мазнините, сладките и брашното. Между другото, зелена салата може да се консумира на всеки етап от храненето и във всякакво количество – калоричността й е също 15 kcal.

Внимателно следвайте комбинацията от продукти. Например, зеленчуците могат да се консумират във всякакви количества (с изключение на тези, които съдържат твърде много нишесте като картофите), но с месо или със зърнени храни. Месото и зърнените култури не могат да бъдат смесвани!

След 3 седмици приблизително същото тегло се губи, както през първите три дни, с тази разлика, че сега няма шанс да се върне. Като се придържате към тази храна, ще продължите да намалявате теглото си допълнително. Менюто позволява да хапвате плодове, зеленчуци, месо, зърнени храни и всичко, което не се пържи в много масло, не се обвива в тесто или не е пълно със захарен сироп.

Внимателно следвайте комбинацията от продукти. Например, зеленчуците могат да се консумират във всякакви количества (с изключение на тези, които съдържат твърде много нишесте като картофите), но с месо или със зърнени храни. Месото и зърнените култури не могат да бъдат смесвани!

След 3 седмици приблизително същото тегло се губи, както през първите три дни, с тази разлика, че сега няма шанс да се върне. Като се придържате към тази храна, ще продължите да намалявате теглото си допълнително. Менюто позволява да хапвате плодове, зеленчуци, месо, зърнени храни и всичко, което не се пържи в много масло, не се обвива в тесто или не е пълно със захарен сироп, съветват от zajenata.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Тайната на д-р Щонова: Лимонада топи излишните килограми
Next post Родопчанинът д-р Марангозов дава безценни съвети за разширени вени