С отвара от бабини зъби се сваля холестерола

С отвара от бабини зъби се сваля холестерола

През последните години холестеролът придоби слава на основен рисков фактор за сърдечносъдови заболявания. Повече от половината от хората над 35-годишна възраст имат висок холестерол, но много от тях не знаят, тъй като нямат никакви симптоми, предупреждават експерти.

Самата висока стойност на холестерола не е най-опасният показател. По-опасно е, когато индивидът живее продължително време с тези високи стойности на холестерола – тогава започва отлагане на холестеролови плаки в малки или по-големи кръвоносни съдове в т.нар. критични органи, мозък и миокард.

Когато се намали значително възможността да преминава кръв през даден кръвоносен съд, се стига до нежеланите последици като мозъчен инсулт и миокарден инфаркт. В народната медицина съществува лек, който помага безотказно холестеролът да влезе бързо в норма.

За него са ви нужни само 1 литър вода и 25 грама бабини зъби. 5 супени лъжици от билката се варят един час в един литър вода. Тъй като водата се изпарява, накрая отварата се долива отново до 1 литър, след което се оставя да престои 24 часа в хладилник.

Прецежда се през кърпа и пак се поставя в хладилник. Тази лековита отвара от билка бабини зъби се приема по схема.

Първия ден се пие по 3 супени лъжици 3 пъти след ядене, а който има чувствителен стомах – преди ядене. Втория ден се пие пак 3 пъти, но по 4 супени лъжици. На третия ден се вземат по 5 супени лъжици отново 3 пъти и с тази доза се изкарва до края, докато течността свърши. Прави се почивка от 10 дни, след което рецептата може да се повтори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *