Този разтвор буквално изтегля болката от краката за 15 минути

Този разтвор буквално изтегля болката от краката за 15 минути

Много хора (особено жени) са го изпитвали – натрапчива, въртяща болка в краката , особено нощем, която не ни дава мира. Резултатът – безсънни нощи, умора и раздразнителност .

Особено неприятно е поради факта, че краката буквално са нашата опора в живота. Днес ще ви разкажем за един прост метод, който ще ви донесе незабавно облекчение:

В леген или кофа се изсипват 2-3 литра топла вода, добавя се настърган домашен сапун (тоалетният не върши работа), така че водата да стане бяла като мляко.

След това се добавят по шепа сода и морска сол, разбърква се, докато се разтворят, след което се долива гореща вода от чайник или кана, така че да можете да търпите. Всичко отново се разбърква и се добавят 10 капки йод. Потопете краката си в този разтвор и дръжте в продължение на 15 минути – не по-дълго, в противен случай ще започне обратният процес!

През това време разтворът извлича цялата болка от краката. Увийте кракете си с памучна кърпа , подсушете, намажете с крем или лечебен мехлем (може и просто със зехтин), масажирайте ги леко, обуйте вълнени чорапи и си легнете. Приготвеният разтвор може да се използва 3 пъти: всеки път го загрявайте до температура, която може да понесете, и прибавяйте 10 капки йод, като държите краката вътре не повече от 15 минути. След третия път пригответе нов разтвор.

Направете 10-12 процедури (ежедневни), след това продължете според това, как се чувствате. Който има проблеми с вените (разширени вени и тромбофлебит), не трябва да прави разтвора горещ, а топъл.

Краката ви ще са благодарни за тази грижа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *