Хилда Казасян: Отслабвам със стафидена вода!

Певицата Хилда Казасян дълги години води война с излишните килограми. От известно време насам Хилда е открила правилния подход. Тайната ѝ се крие в специален вид вода, която пие 7 дни в месеца.

Резултатите от нея обаче са зашеметяващи. Става дума за малко познатата у нас стафидена вода. Невероятно лечебно средство, освен че помага за сваляне на килограми, прочиства черния дроб и дебелото черво. Най-хубавото е, че всеки може да си я позволи. За Хилда е истинско удоволствие да си приготвя уникалната вода, която има приятен вкус и мирис.

Тя се прави от около 400 г вода и 150 г тъмни стафиди. Водата се кипва на котлона, без да завира. В този момент се добавят стафидите. Сместа се оставя да ври около двадесет минути. След сваляне от котлона водата се прецежда през цедка и се изпива.

Задължително е да изпиете цялата течност на гладно, поне половин час преди закуска. Процедурата се повтаря в рамките на една седмица. Може и по-малко, но ефектът на пречистване и отслабване няма да е същият. Единственото задължително условие е стафидите да са тъмни.

Причината е, че те са единствените естествени. Цветът на златистите е получен в резултат на химична обработка и ефектът им просто не е същият.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *