Храна за главата! Три ореха сутрин подсилват мозъка ни

Човешката кръвоносна система е крехък механизъм. Тя се влияе от фактори, които включват диета, навици, двигателна активност, външна среда. Съдовете стават по-нееластични с възрастта, губят тонуса си, запушват се в следствие на висок холестерол и други натрупвания.

В резултат на това се развиват хронични заболявания на сърдечно-съдовата система, съществува риск от инфаркт и инсулт. Мнението, че проблемите с кръвоносните съдове се появяват само при възрастни хора, е погрешно. Също така е често срещано погрешното схващане, че почистването на съдовете е от значение само за хроничните пациенти.

Ние се грижим за нашия външен вид – измиваме лицето си, косата и тялото си, почистваме зъбите два пъти на ден и това се счита за норма. Докато вътрешните органи са принудени да се справят самостоятелно с натрупаните боклуци. Но не винаги организмът има достатъчно ресурси за това.

От особена важност е да прочистваме мозъчните кръвоносни съдове, за да предотвратим потенциални инсулти и да подобрим паметта с цел превенция от алцхаймер, деменция и други подобни.

Почистването на съдовете се прави системно, т.е. всеки ден, продължително време. Специалистите съветват сутрин да изяждате по една мандарина, щипка стафиди и три ореха. Всеки продукт трябва да се приема точно в посочените количества и последователност – не се смесват.

20 минути не трябва да се яде или пие нищо. След това можете да изпиете чаша хладка вода и да закусите. Резултатът е невероятен, но ще го почувствате след около шест месеца. Не трябва да форсирате нещата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Пийте повече чайове за добро храносмилане, бърз метаболизъм и стомашни болки
Next post Билката на Тутанкамон и Нефертити цери 50 болести