Червеният пипер стопира инфаркта за 1 минута

При внезапния инфаркт зад гръдната кост се появява притискаща, пареща болка, която не отминава. Тогава трябва спешно да се обадите на линейка. В живота обаче има ситуации, в които човек не може да повика веднага медицинска помощ и няма лекарства подръка. Как да реагираме тогава, за да спасим живота си?

Д-р Д. Кристофър и д-р Р. Шулц посветили половината си професионална практика на изследването на този проблем. Те стигнали до извода, че можем да спрем инфаркт в рамките на минута с помощта на един продукт, който всеки има вкъщи.

В продължение на 35 години Джон Кристофър наблюдавал ефектите на червения пипер върху човешкото тяло. През цялото това време състоянието на пациентите му, които са го употребявали, значително се подобрило. За да спрете предстоящия сърдечен удар, трябва да добавите една чаена лъжичка смлян червен пипер към чаша вода. Този лют пипер съдържа голямо количество капсаицин, който дразни дихателните пътища, кожата и лигавиците.

Това е обезболяващо и разсейващо. Този метод е подходящ само ако човекът е в съзнание. Ако той е в безсъзнание, тогава можете да капете няколко капки екстракт от червен пипер под езика. Освен това червеният пипер е много здравословен. Съдържа най-малко 25 вещества, които могат да имат благоприятен ефект върху човешкото тяло.

Лекарите предлагат тази люта подправка за подобряване на метаболитните процеси. Той има добър ефект върху усвояването на полезни микроелементи и дори допринася за загуба на тегло. Методът за спиране на инфаркт, споменат по-горе, трябва да се приема като акт на първа помощ. Може да се използва само в спешни случаи, казват лекарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Какво се знае за Делта варианта на коронавируса?
Next post Мед с овес топи шиповете в петите